Ne mobilizăm puţin pentru a avea linie de noapte spre/dinspre Aeroportul Otopeni?

In Transport urban by Iulian Sirbu1 Comment

RATB - Compania noastră zilnică!

RATB – Compania noastră zilnică! sursa foto

Hai să facem din RATB şi compania noastră nocturna!

Ideea e urmatoarea: toate cursele aeriene s-au mutat de pe Băneasa pe Otopeni şi mijloacele de transport în comun sunt greu încercate in timpul zilei. Dar ele cel puţin există. Pe timpul nopţii situaţia se schimbă. Taximetriştii pun stăpânire pe transferul de la/spre aeroport şi e păcat, pentru ca ştim cu toţii ce tarife au şi cît de nesimiţiţi sunt.

Eu propun următorul lucru: să trimitem fiecare câte un mail celor de la RATB în care să le solicitam introducerea unei linii de noapte între oraş şi Aeroport. Chiar daca sunteţi din provincie şi veniti în Bucureşti foarte rar, presupun că sunteţi constienţi de importanţa acestei linii.

Ştiu, eu propovăduiesc mersul cu trenul, însă nu port ochelari de cal şi îmi dau seama că majoritatea turiştilor care vin în România intra în ţară prin Aeroportul Otopeni, nu prin Gara de Nord. Şi pentru ei îmi doresc un mijloc de transport sigur şi ieftin care să lege aeroportul de oraş pe timp de noapte.

Cum procedăm? Completăm formularul de aici. La tip mesaj selectaţi sugestii. Lăsaţi un comentariu vă rog după ce trimiteţi mail şi când primiţi raspuns, să vedem opinia RATB vis-a-vis de cererile noastre. Cu cât sunt mai multe mailuri trimise, cu atât cererea noastră va avea greutate mai mare!

Iulian SirbuNe mobilizăm puţin pentru a avea linie de noapte spre/dinspre Aeroportul Otopeni?

Comments

  1. Pingback: trans-ferro.com | Avem transport de noapte spre/dinspre Aeroportul Henri Coanda | Page: 1 | trans-ferro.com

Leave a Comment

nine + ten =