Avem transport de noapte spre/dinspre Aeroportul Henri Coanda

In Transport urban by Iulian SirbuLeave a Comment

Fraţilor, am învins! Pe 29 martie scriam un articol în care vă îndemnam să le propunem celor de la RATB introducerea unei linii de noapte între centrul oraşului şi Aeroportul Henri Coandă Otopeni. Se pare că s-au trimis foarte multe mailuri, din moment ce RATB a decis modificarea programului liniei 783!

Începand cu data de 13.04.2012, 783 devine linie cu program non-stop, autobuzele circulând noaptea la un interval de 40 de minute.

Program 783 spre aeroport Piata Unirii - Aeroport Henri Coanda
Program 783 spre Bucuresti Aeroport Henri Coanda - Piata Unirii

Călătorii-care-nu-au-bani-de-aruncat-pe-taxi le mulţumesc în primul rând celor care au trimis mailuri şi celor din RATB pentru că au fost receptivi la dorinţele noastre! Sunt sigur că RATB oricum analizase piaţa şi această masură era în plan, dar vreau să cred că noi am grabit lucrurile şi consider aceasta veste cel mai frumos – şi util – cadou de Paşte!

În loc de incheiere: aceasta ar trebui sa fie un exemplu pentru puterea pe care o are social media şi în definitiv oamenii. Pentru că depinde şi de noi – într-o masură foarte mare după cum vedeţi – să avem servicii nu (doar) la standarde europene sau nord-americane, ci la standardele pe care noi ni le dorim. Dacă nu vom spune nimic, cei care ne oferă serviciile vor crede că suntem mulţumiţi de calitatea lor şi nu le vor îmbunătăţi.

Iulian SirbuAvem transport de noapte spre/dinspre Aeroportul Henri Coanda

Leave a Comment

5 × 5 =