Drobosfera de travel din punct ro

In Blogging by Iulian SirbuLeave a Comment

Inspirat fiind de #filmecudrob de pe twitter, m-am gandit sa drobuiesc putin blogosfera de travel, ca sa mai radem si noi putin. Au avut prioritate blogurile aflate in blogroll.

Placerea-de-a-drobui ne incanta cu o scriitura calitatea intai! Gurile rele spun ca adevaratul motiv al relocarii in Ardeal il reprezinta branza de Sibiu!

Imperatordrob este blogul celui mai plimbat oier, el avand in chimir monede din nu mai putin de 87 de tari colindate! La inceput a calatorit fara turma, insa in prezent este asaltat de cereri de adoptie din partea oitelor ratacite!

Roxana a renuntat la o slujba de 14 ani in drobvertising pentru a se dedica blogului PasuneaMare. La Povesti de pe PasuneaMare vin oite calatoare care-si povestesc intamplarile hazlii din transhumanta.

Travelsheeps.ro este blogul a doua mielute corporatiste. Blogul s-a remarcat prin victoria recenta de la RoDrobFest. Pe wishlist-ul lor secret se afla dorinta de a deveni capre negre! 🙂

Viadrob ne arata aceeasi pasune cu alti ochelari. Si nu vorbim de ochelari de cal! Turma viadrob este exlusiv feminina, niciun berbec n-a reusit sa patrunda in tarcul lor pana acum! 🙂

Ioana a luat blogul in desert. De la ea aflam Printredroburi cum e viata unei oite crestine printre caprele musulmane.

Traveldrobers.com – doi iezi cucuieti ce calatoresc impreuna, mai ales in Asia, unde e iarba mai verde!

Ghidul turistic drobital 2.0 face analiza obiectiva si amanuntita a stanelor din .ro si ne prezinta cele mai bune instrumente de navigatie, precum si previziuni in ceea ce priveste drobosfera.

Beeeealog este un blog despre lecturi si calatorii al unei iedute de la Cluuuj!

Alibeeeehhh-traveler a creat o adevarat enciclopedie a mielutului independent!

Marius Negre ofera consultanta celor care vor sa plimbe oitele prin lume si sa le cazeze in stane de lux. Majoritatea lupilor sunt prezenti la seminariile lui pentru a invata cum sa puna ghearele pe o bucata de cascaval!

MeetTheSheep: este mai tot timpul cu noroi pe copite, insa acest lucru n-o impiedica sa se uite la soare mai des decat surioarele ei de drumetie!

Dia’s Drob este jurnalul unei oite aflate intr-o continua peregrinare prin Balcani, in cautarea ultimelor oi salbatice din Europa.

RazvanPaste.ro are cel mai citit raboj de calatorii si de bisnita din drobosferaromaneasca.

Tedoolaoi este platforma prin care Baciul Florescu ne indruma spre stanele si pasunile care nu se afla in drumul turmelor ce calca totul in picioare in Asia de Sud-Est.

Si cu voia voastra, ultimul pe lista: Trans-drob.com este adresat mieilor ce calatoresc independent de turma. Conform unor surse, cel care-l detine este un berbec incapatanat ce vrea ca trans-humanta sa se realizeze exclusiv #cutrenul.

Un Paste Fericit va doresc si lipsit de intalniri cu lupi imbracati in piei de oaie!

sursa imagine

P.S. In cazul in care va intrebati daca exista vreun cioban adevarat cu blog, exista!

 

Iulian SirbuDrobosfera de travel din punct ro

Leave a Comment

one × two =