Linia întâi vs. linia a doua

In Transport feroviar by Iulian SirbuLeave a Comment

sau genul de stire ce ma face sa ma intreb de ce continui cu blogul asta!

Un profesor universitar din Arad si-a cumparat bilet spre Deva si a asteptat trenul la peronul 2, peron anuntat pe panoul de afisaj si prin statie. A tot asteptat, insa a aflat ca trenul lui plecase intre timp de la linia 1. Ce s-a intamplat cand s-a intors la ghiseu pentru a depune plangere? A fost luat peste picior, spunandu-i-se Hai, domnule, nu te uiti si dumneata prin gara? Te iei dupa ce scrie pe panou?

In continuare, in articolul din ziarul Adevarul:

El a fost astfel tras pe linia a doua a realitatii românesti, linia la care asteapta putinii cetateni care mai cred în bun-simt. Care cred ca respectul, si nu smecheria, înseamna normalitate. Iar la linia întâi jubileaza, calcându-se în picioare, cei care râd zeflemitor atunci când le ceri socoteala pentru disparitia oricarei urme de normalitate.

In urma reclamatiei, si-a primit banii inapoi, insa realitatea cruda si dureroasa ramane: atitudinea angajatilor CFR Calatori alunga putinii calatori care inca prefera trenul ca mijloc de transport. Daca ati avut probleme cu CFR Calatori sau cu alt operator de transport, nu ezitati sa le trimiteti o reclamatie/sugestie.

Iulian SirbuLinia întâi vs. linia a doua

Leave a Comment

20 − nine =