Inscrieri gratuite pentru Ciucas Trail Running – ultimele locuri!

In Trans-Sport by Iulian Sirbu2 Comments

Nu mai stiu ce varsta aveam cand am vazut primii maratonisti. Alergau intr-un mod foarte ciudat – asta credeam eu atunci – si acest lucru m-a intrigat. Am aflat apoi ca un maraton are 42,195 km si nu mi s-a mai parut ciudat stilul de alergare al maratonistilor, mai ales dupa ce am participat la DHL Stafeta Carpatilor in 2007, pe traseul Predeal – Poiana Brasov. Acela a fost primul meu maraton si a fost decisiv, stiam ca nu mai voi mai opri din alergare.

Tot in 2007, in septembrie, eram in Sparta si s-a intamplat sa fiu prezent la finalul Spartathlon-ului, o cursa de ultramaraton intre Atena si Sparta (250 km). Am fost foarte impresionat de o atleta din Japonia care a sarutat piciorele statuii lui Leonidas inainte de a primi cununa de lauri.

O problema pe care am ridicat-o deseori este numarul mic al competitiilor de anduranta din Romania si taxele ce trebuiesc platite pentru a participa la cele existente. Iata ca organizatorii Ciucas Trail Running s-au gandit la ambele aspecte si ofera inscriere gratuita pentru primii 500 de atleti care vor sa participe la una din probele concursului: semimaraton, maraton si ultramaraton (100,8 km). Trebuie sa va grabiti insa, in acest moment mai sunt doar 27 de locuri fara taxa! Ii multumesc lui Marius Roca pentru pont (el va participa la proba de ultramaraton, iar eu la maraton) si sper sa ma vad la acest concurs si cu voi, cititorii mei! 🙂

P.S. E nevoie si de voluntari!

Iulian SirbuInscrieri gratuite pentru Ciucas Trail Running – ultimele locuri!

Comments

 1. Anka

  M-am înscris și eu, tocmai pentru că era și gratuit 🙂 De multe ori contează, că și-așa anul acesta a trebuit să renunț la ceva concursuri, din cauză de costuri. Dar nu știu cum unii pot organiza așa, gratuit ….., în timp ce alții percep taxe destul de mari de la concurenți. Mare enigmă.

  1. Author
   Iulian Sirbu

   Super! La ce probă v-aţi înscris? Probabil ei îşi vor acoperi costurile din sponsorizări!

   Mi-am aruncat un ochi peste blogul dumneavostră şi trebuie să spun că am devenit fan instant! Aveţi foarte multe poveşti faine şi sunt nerăbdător să vă cunosc! 🙂

Leave a Comment

14 − 10 =