Am câştigat concursul “Vacanţa mea ideală cu trenul în Europa”!

In Blogging, Concursuri by Iulian Sirbu24 Comments

Astăzi a avut loc tragerea la sorţi şi am fost declarat câştigător. NU!

Astăzi a avut loc numărarea like-urilor pentru fiecare articol scris şi am fost declarat câştigător. NU!

credit foto: Iulia 🙂 

Astăzi, juriul Perfect Tour & Rail Europe a decis că pentru articolele mele merit un InterRail Pass în valoare de 2000 de euro, pentru două persoane la clasa 1, valabil 1 lună, pe toată reţeaua de cale ferată din 29 de ţări europene!

Astăzi mi-am dat licenţa în blogging. Cel mai important lucru este că în urma acestei călătorii vor rezulta foarte multe articole şi fotografii, iar acest lucru este nepreţuit!

Astăzi, o agenţie de turism a arătat că poate aprecia şi promova şi alte mijloace de transport, în afară de avioane şi autocare. Mulţumiri încă o dată, nu atât pentru premiu, cât pentru piatra de hotar pe care aţi aşezat-o!

Celorlalţi participanţi la concurs vreau să le transmit că traseul meu prin Europa va fi inspirat şi din articolele lor şi le voi aduce câte un suvenir din oraşul lor de suflet. Vă rog să lăsaţi un comentariu – sau să-mi trimiteţi un mail – în care să treceţi oraşul vostru preferat. Nu promit că voi ajunge în toate locurile despre care voi aţi scris, dar voi încerca!

Aşadar, continuaţi să scrieţi dacă aveţi blog, iar dacă nu, urmăriţi-mi blogul! Sper să mă pot ridica la nivelul aşteptărilor voastre! 🙂

Iulian SirbuAm câştigat concursul “Vacanţa mea ideală cu trenul în Europa”!

Comments

 1. Ana Maria

  Vai ce ma bucur, mai ales ca este un premiu fix pentru sufletul tau….Iti doresc sa ai o calatorie cat mai placuta si sa ajungi sa vezi tot ce iti poate oferi timpul pe care il ai la dispozitie 🙂 Abia astept sa citesc ai articolele scrise despre calatoria ta reala, care sigur vor fi mai faine decat cea imaginara 🙂 Felicitari !!!

 2. Bia

  Nimanui nu i se potrivea acest premiu mai bine ca tie! Felicitari pentru tot ce esti si pentru tot ce faci!

  1. Author
   Iulian Sirbu

   Mulţumesc, Anca! Este un pass important pentru mine, aşa e, şi mă voi bucura de fiecare pas realizat în această călătorie! 🙂

 3. nickro

  Este un premiu meritat cu prisosinţă! Nimeni altul din blogging nu promovează turismul cu trenul aşa cum o faci tu! Felicitări şi ţie dar şi Perfect Tour!

  1. Author
   Iulian Sirbu

   Multumesc, Nick! Tu ai fost unul dintre primii mei cititori si-ti multumesc pentru asta! Este un premiu important pentru blogosfera de travel si ma bucur ca Perfect Tour a avut ideea aceasta de concurs!

 4. Meet The Sun

  Felicitari!
  Vad ca ai primit deja o gramada, dar tin neaparat sa ma alatur lor caci e o mare bucurie cand pasiunile sunt recunoscute si aduc folos si celorlalti! Iata ca munca ta nu s-a lasat neobservata, iar de acum va fi si sustinuta, iar satisfactiile le vei imparti tot cu noi, beneficiarii 🙂
  Spor la scris 🙂

  1. Author
   Iulian Sirbu

   Multumesc mult, Claudia! Da, simt ca n-am muncit degeaba si desi nu asteptam un premiu pentru articolele mele, simt ca acest concurs mi-a dat aripi! Sper sa am inspiratie si sa va arat cele mai frumoase si inedite parti ale Europei!

 5. Bolohan

  Bravo Iulian pentru acest mare premiu! Te pot asigura ca ai fost apreciat de oameni din cadrul companiei Perfect Tour, castigator fiind si eu impreuna cu clasa mea: O excursie incredibila la Disneyland Paris cu intreaga clasa de 30 de elevi! Nu te cunosc dar sunt convins ca esti un om foarte valoros! Bravo!

  1. Author
   Iulian Sirbu

   Multumesc mult! Si felicitari pentru premiul pe care l-ati castigat! Sunt sigur ca elevii s-au simtit foarte bine la Disneyland, in cazul in care deja ati fost acolo!

 6. Bolohan

  Cand faceam referire la oameni de la Perfect Tour, ma refeream la omaneni valorosi si credibili! Merita toata aprecierea nostra cei de la Perfect Tour!

 7. Pingback: Cum poţi călători cu mine în vacanţa #cutrenul în Europa? | Trans – Ferro

Leave a Comment

fifteen − ten =