Aplicaţii ce te scapă de explicaţii: transporturban.ro

In Transport urban by Iulian Sirbu2 Comments

Până acum ceva timp, când vroiai să-ţi ghidezi vreun cunoscut prin Bucureşti, aveai la dispoziţie câteva metode, dar cea mai comună era aceea în care stăteai cu el la telefon o grămadă de timp, iar el nu găsea staţia de tramvai sau de metrou pentru că stătea cu spatele la ea! Bine, nu că noi, bucureştenii, am fi aşa  de răbdători la telefon sau buni cunoscători ai oraşului cum ne place să credem!

Acum e mai simplu, nu-i mai dăm peşte omului, îi dăm direct undiţa aplicaţia şi să se spele pe cap cu ea, noi ne-am făcut datoria. În epoca there’s an app for that!, era şi timpul să avem şi noi un website şi nişte aplicaţii de mobil pentru transportul urban ca afară (la site şi aplicaţii mă refer când spun ca afară…)

Transport UrbanAşa că data viitoare când aştepti pe cineva, fie român , fie de pe Planeta Străinezia, da-i linkul asta către Transport Urban. Dacă a plecat deja de acasă, îşi poate descărca aplicaţia de aici, în funcţie de telefon: iOS, Android sau Windows Phone. N-are smartphone? No problemo, îşi poate tipări traseul. N-are nici imprimantă? Atunci, amigo, îmi pare rău pentru tine, dar va trebui să fii o gazdă perfectă – ceea ce nu e greu pentru un bucureştean 😛 – şi să stai cu invitatu’ la telefon. Ultima dată când mi-am invitat prietenii acasă – toţi mai mult sau mai puţin bucureşteni – am fost sunat de câteva ori pentru a mi se cere detalii suplimentare despre cum se ajunge la mine! Şi doar le făcusem hartă în Google Maps! Data viitoare o să mă asigur că toţi au aflat de situl acesta!

Să nu uit, pe site există si planificator de rută pentru Iaşi! Sper ca în curând cei de la Transport Urban să aibă un planificator de rută pentru fiecare oraş în care avem transport în comun!

Iulian SirbuAplicaţii ce te scapă de explicaţii: transporturban.ro

Comments

  1. Pingback: Harta liniilor de transport din București

  2. Pingback: Harta liniilor de transport din București | călătorul digital 2.0

Leave a Comment

four + fifteen =