Aconcagua 2011 [Expediţie medicală românească] la Incubator – slideshow

In Aconcagua 2011, Expeditii by Iulian Sirbu2 Comments

Ieri seară am fost invitat la Incubator 107 să prezint împreună cu Marius Roca Aconcagua 2011 [Expediţie medicală românească]. Mansarda Incubatorului a fost aproape plină, fapt ce ne bucură! Le mulţumim Ştefanei, Oanei şi Laviniei pentru găzduire! 🙂

Pe lângă prietenii noştri de drumeţie, cărora le mulţumesc pentru prezenţă, aseară au fost şi oameni de munte pe care-i “urmăream” on-line: Alexandra Roşu, Claudia Dămoc. Îi mulţumesc şi lui Tiberiu Pintilie că a venit şi aşteptăm prezentarea expediţiilor lui!

Îmi pare rău dacă v-a plictisit prima jumătate a prezentării, despre partea medicală a expediţiei, însă ştiu că-mi veţi mulţumi la un moment dat. Am simţit nevoia să prezint acele noţiuni pentru că cel puţin jumătate din cei prezenţi aseară în sală au fost sau vor merge în curând la mare altitudine (peste 2500 m) şi sper ca informaţiile prezentate aseară să le fie de folos.

Din punctul meu de vedere mai avem de lucrat la capitolul prezentări publice, dar din feedback-ul pe care l-am primit imediat am înţeles că informaţiile prezentate au fost binevenite şi per total prezentarea a fost reuşită. Apreciez însă şi criticile şi vă rog să lasaţi un comentariu la articol sau să-mi trimiteţi un mail.

După cum v-am promis, includ aici si prezentarea de aseară. Dacă sunt întrebări la care n-am răspuns aseară, mi le puteţi adresa aici. Vă mulţumim încă o dată!

Iulian SirbuAconcagua 2011 [Expediţie medicală românească] la Incubator – slideshow

Comments

  1. Ana Maria

    Foarte fain…chiar asteptam o prezentare despre intalnirea de ieri…deja ma simt mai bogata datorita informatiilor tale…sper sa ajung si eu suuuuusss…:)

  2. Pingback: Bannerul călătoriei Euro-Ferro: #cutrenul în Europa | Trans – Ferro

Leave a Comment

18 + 20 =