Cum am fost primiți în Ruse sau cate minute i-au trebuit Bulgariei pentru a mă cuceri

In Bulgaria by Iulian Sirbu3 Comments

După cum vă spuneam aici, între 10 și 19 noiembrie am avut onoarea să mă aflu în echipa Balkan Charity Challenge, ca asistent medical (pe parcurs am participat și ca alergător în competiție, în curand voi împărtăși cu voi și această experiență). Acum vreau să vă spun cum am fost noi primiți în Bulgaria, mai exact în Ruse. Recunosc că nu aș fi beneficiat de o astfel de primire în altă ocazie (de exemplu, în 2007, cand am ieșit prima dată din țară am trecut granița tot pe la Ruse, însă de atunci n-am mai pus piciorul în acest oraș, deși e atat de aproape de București!

Am fost preluați de la vamă de o mașină de poliție și escortați pană la Primărie, unde ne aștepta o supriză de proporții! Am fost invitați în Piața din fața Primăriei și am asistat la un spectacol de dansuri populare și am fost întampinați cu paine și mirodenii.

Primaria din Ruse

Primaria din Ruse

Primire traditionala in Ruse

Primire traditionala in Ruse

Primire traditionala in Ruse 2

Primire traditionala in Ruse 2

Cu toții am fost plăcut impresionați de această primire! Cu siguranță mă voi întoarce în acest oraș pentru a-l cerceta mai bine!

Iulian SirbuCum am fost primiți în Ruse sau cate minute i-au trebuit Bulgariei pentru a mă cuceri

Comments

 1. Lucian

  este singurul oras poreclit Mica Viena desi nu a facut parte din imperiul Austriei, stiai? asa ca ar trebui sa gasesti acolo arhitectura interesanta…

  1. Author
   Iulian Sirbu

   Chiar nu ştiam că Ruse este supranumit Mica Vienă! Am văzut câteva clădiri cu arhitectură deosebită pe lângă Primărie, cu siguranţă oraşul are multe de arătat, mie cel puţin! 🙂

 2. Pingback: 2012 în 12 descoperiri personale | Trans – Ferro

Leave a Comment

16 + thirteen =