“Fă-mi loc” – piesă de teatru pentru iubitorii de călătorii ferroviare

In Evenimente, TF Cultural by Iulian Sirbu6 Comments

Dacă aţi urmărit pagina de facebook a blogului aţi observat că în ultimul timp am recomandat o serie de evenimente, cu o legătură mai clară sau mai puţin clară cu trenurile şi cu industria feroviară. Începând cu acest articol voi continua să anunţ evenimentele culturale, în special cele care au legătură cu călătoriile şi cu trenurile, pe măsură ce aflu despre ele, direct pe blog.

Primul eveniment pe care vi-l aduc în atenţie este piesa de teatru Fă-mi loc de Anthony Michineau, în regia lui Radu Beligan, cu Marius Manole şi Medeea Marinescu.

Fa-mi loc! de Anthony Michineau

Fa-mi loc! de Anthony Michineau

Este o comedie ce spune povestea a doi tineri ce se regăsesc în ajunul Craciunului în cuşeta unui tren de noapte. Ea, o fată singură, şarmantă, aventurieră, el, un bărbat cu principii, pus în faţa unui eveniment neprevăzut ce-i va rasturna întreaga existenţă.

Hazardul îi aduce pe Manuel şi Camilla împreună, doi oameni ce nu au aparent nimic in comun, ceea ce va genera nenumarate “scântei”. Însă amândoi caută să înţeleagă şi să se înţeleagă, amândoi au nevoie să se destăinuie, şi mai mult, amândoi au nevoie de a se vindeca de singurătate. sursa: bilete.ro

Fă-mi loc se va juca la Godot Cafe Teatru, Teatrul Evreiesc de Stat şi Teatrul Maria Filotti Brăila. Programul este următorul:

Preţul unui bilet este de 50 de lei, pentru spactacolele de la Godot Cafe Teatru şi Teatrul Evreiesc de Stat. Pentru specacolul din Brăila, preţul unui bilet este de 40 de lei. Toate biletele se pot cumpăra online, urmând linkul corespunzător datei alese. Eu personal îmi voi cumpăra bilet pentru data luni, 8 aprilie. Va fi prima dată când voi merge la Teatrul Evreiesc de Stat. Dacă veţi merge la acest spectacol, lăsaţi un comentariu mai jos, vă rog.

Iulian Sirbu“Fă-mi loc” – piesă de teatru pentru iubitorii de călătorii ferroviare

Comments

  1. Pingback: Intalnirea bloggerilor calatori din Bucuresti | Blog despre munte si calatorii

  2. Pingback: Cardul CoolBuy Privilege – beneficii pentru călători | Trans – Ferro

Leave a Comment

four × 4 =