Oferta primăverii de la Trenitalia: două bilete la preţul unuia

In Cu trenul, Ştiri feroviare externe, Transport feroviar by Ana Maria3 Comments

Gara Venezia Santa Lucia. Foto de Ana Maria Chitoiu

Gara Venezia Santa Lucia. Foto de Ana Maria Chitoiu

O data cu venirea primăverii (ştiu, sună ciudat, mai ales când iarna nu se lasă deloc alungată), Trenitalia vine cu o super oferta. Începând cu 23 martie şi până pe 8 iunie 2013 puteţi cumpăra 2 bilete la preţul unuia. Oferta se referă la un bilet întreg pentru adulţi şi este valabilă doar în ziua de sâmbătă a fiecărei săptămâni din perioada mai sus amintită. Bilete sunt valide pentru Clasa I si Clasa a II a, la nivelurile Business,  Premium si Standard de pe toate trenurile nationale. Sunt excluse trenurile regionale, serviciile Executive,  Excelsior si cusete.

Pentru a beneficia de această ofertă puteţi cumpăra biletele cu  până la 24 de ore inainte de plecare de pe site-ul Trenitalia, de la agentiile de voiaj autorizate,  de la ghiseele din gări , automatele self-service sau prin intermediul call center-ului Trenitalia : 89 20 21 (atentie mare caci NU este nu numar gratuit). Aici aveţi detalii complete despre oferta (in italiana).

Nu uitati că din momentul achiziţionării nu mai puteţi schimba datele călătoriei, nici nu mai primiţi banii înapoi şi nici nu le puteţi folosi pentru alt tren decât cel pentru care le-aţi rezervat.

Călătorie plăcută dacă aveţi drum prin Italia, iar dacă nu, daţi vestea prietenilor voştri din peninsulă! 🙂

Ana MariaOferta primăverii de la Trenitalia: două bilete la preţul unuia

Comments

 1. slowaholic

  Primavara iata ca pare ca da semne ca vine. Sa vina, ca prea lunga a fost iarna. 🙂 Prin Italia nu cred ca voi merge prea curand, dar e bine de stiut pentru cei interesati. 🙂

 2. mishu88

  Foarte tare! Să tot faci oferte din astea publicului călător! Eu chiar o să mă folosesc de asta, am de mers de la Napoli la Milano (în cuplu), și chiar vine la fix!

  PS: Superbă poza! Dar în imagine este un tren Italo ce aparține companiei private NTV (Nuovo Trasporto Viaggiatori). TrenItalia este de stat cu ale lor FrecciaRossa, FrecciaBianca și FrecciaArgento. Un fel de CFR Călători vs. Regiotrans. Și începe să fie râcă între ei… :))

 3. Author
  Ana Maria Chitoiu

  Ma bucur ca te ajuta aceasta oferta :). Stiu ca Italo nu apartine Companiei Trenitalia, dar era prea frumos si e tras in gara toata ziua. Il vad dimineata cand ajung, il vad seara cand plec si mi-e tare drag :).

Leave a Comment

13 + sixteen =