Oferte speciale DB City Night Line şi ItaloTreno

In Oferte speciale, Ştiri feroviare externe, Transport feroviar by Iulian Sirbu1 Comment

Săptămâna aceasta vă prezint două oferte speciale de la Deutsche Bahn şi ItaloTreno.

logo-db-bahn1. DB, operatorul feroviar naţional din Germania, desfăşoară un sondaj pentru a afla părerea călătorilor despre trenurile DB Autozug şi City Night Line. Puteţi răspunde la întrebări chiar dacă nu aţi călătorit niciodată cu aceste trenuri. DB AutoZug este un tren de pasageri ce are în componenţă vagoane platformă pentru automobilele acestora, iar CNL este trenul de noapte ce leagă Germania de următoarele oraşe: Amsterdam, Copenhaga, Florenţa, Milan, Paris, Praga, Roma, Veneţia, Viena, Zurich. Am călătorit cu acest tren în ianuarie a.c., din păcate nu la cuşetă, ci în compartiment, la clasa a 2a, pe relaţia Stuttgart – Paris.

Să revenim la sondaj – puteţi răspunde întrebărilor din sondaj până duminică, 14 aprilie a.c. şi puteţi câştiga un voucher pentru o călătorie cu unul din cele două trenuri, la vagonul de dormit sau la cuşetă.

ItaloTreno2. A doua ofertă vine de la ItaloTreno, un operator privat din Italia, ce se laudă cu cel mai modern tren european (nu am călătorit cu ei până acum, probabil Ana Maria a mers cu ei, le tot fotografiază trenurile în gara Venezia Santa Lucia 🙂 ). Până pe 8 aprilie aveţi reducere 15% la biletele de tren achiziţionate online. Trebuie doar să folosiţi codul ITALOW15 pentru a beneficia de reducere. Veţi putea călători între 9 aprilie şi 31 mai cu un astfel de bilet.

 

 

Iulian SirbuOferte speciale DB City Night Line şi ItaloTreno

Comments

  1. Pingback: Oferte speciale DB City Night Line şi ItaloTreno | Trans – Ferro · Oferte Sarbatori

Leave a Comment

fifteen − ten =