Teaser Euro-Ferro – reluăm călătoria #cutrenul prin Europa

In Cu trenul, Euro-Ferro, Europa by Iulian Sirbu6 Comments

Ca să fiu în ton cu mersul trenurilor româneşti – şi nu numai! (veţi observa ca trenurile au întârzieri şi în Franţa, Marea Britanie sau Italia), am întârziat cu poveştile din călătoria cu trenul prin Europa ce a avut loc între 4 ianuarie şi 6 februarie a.c.

Începând de luni, 29 aprilie, ora 17:40 (am ales această oră pentru că atunci am plecat cu trenul EN 472 din Bucureşti Nord spre Budapesta) voi relua jurnalul şi puteţi citi cum a fost în călătoria Euro-Ferro.

tabela de plecari

Pentru a vă face aşteptarea mai uşoară, vă las cu o înregistrare din 1972, cu Corina Chiriac, Mihaela Mihai, Marina Voica cântând Glasul roţilor de tren! 

P.S. Sunt indecis în ceea ce priveşte aranjarea fotografiilor în articol. Vreţi să le  inserez printre rânduri sau să le pun pe toate la finalul articolului, într-o galerie? Mulţumesc! 

Iulian SirbuTeaser Euro-Ferro – reluăm călătoria #cutrenul prin Europa

Comments

 1. slowaholic

  Păi hai cu poveștile. 🙂 Mi-a plăcut foarte mult înregistrarea. O văd pentru prima dată. 😀 Cred că pozele trebuie puse așa cum ți se pare ție relevant pentru fiecare articol în parte. Dacă vin să susțină textul dintr-un anumit paragraf, uneori e mai bine să le intercalezi între paragrafe. Dacă nu, la final. Sau cum ți se pare ție că e mai plăcut de urmărit articolul. Eu niciodată nu procedez la fel. La fiecare articol fac altfel. 🙂

  1. Author
   Iulian Sirbu

   Articolul e programat pentru ora 17:40, acum îi fac ultimele retuşuri! 🙂 Mulţumesc pentru feedback, articolul de astăzi va avea fotografiile intercalate!

 2. Pingback: Acum trei ani, la marginea deşertului… | Trans – Ferro

Leave a Comment

14 + 19 =