Hoinarii prin lume sunt romantici

In Uncategorized by CristinaLeave a Comment

Azi din click in click am ajuns pe pagina http://yupi.md/si-a-fotografiat-iubita-tinindu-l-de-mina-in-cele-mai-frumoase-locuri-de-pe-planeta-foto/.

Pe acest link am gasit poze facute de un fotograf care a avut o idee extrem de romantica si inedita, dupa parerea mea. Si-a fotografiat prietena tinandu-l de mana in toate calatoriile intreprinse impreuna. Si acum, sincer vorbind, carei fete nu i-ar placea o astfel de propunere din partea partenerului ei de cuplu?

Ceea ce e si mai interesant e faptul ca in niciuna din poze nu i se vede fata fetei. In toate ea e cu spatele la el, dar  de mana cu el, totusi. Pe de o parte poate fi pentru a da o doza de mister fotografiilor si pe de alta parte poate fi pur si simplu din dorinta de a-i proteja identitatea. Ambele rationamente sunt la fel de credibile, insa misterul ramane pentru ca nu vom sti niciodata care a fost motivul pentru care artistul fotograf a ales aceasta varianta.

Acum sa il prezentam un pic pe acest om. Fotograful, Murad Osmann, este originar din Daghestan, o tarisoara care se invecineaza cu nordul Rusiei, insa e stabilit in Moscova. Este un pasionat de calatorii si impreuna cu prietena lui a hoinarit prin toate colturile lumii din Europa de Vest si pana in Orientul indepartat.

Asadar calatorului ii sta bine cu drumul si in acest caz cu iubita lui de mana.

 

 

CristinaHoinarii prin lume sunt romantici

Leave a Comment

17 − 2 =